Rólunk

A SzuperAnya.hu blogot azzal a céllal hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a családanyák mindennapjait. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy mennyi energiára és kreativitásra van szükségük ahhoz, hogy zökkenőmentessé tegyék a család mindennapjait.

Ennivaló – Sokszor törjük azon a fejünket, hogy mi legyen ma az ebéd vagy hogyan szerettessük meg a zöldséget a kisebbekkel. Természetesen jó lenne valami újat is kipróbálni vacsorára. Ezekhez kívánunk itt inspirációt adni.

Holmi – Manapság már nagyon sokféle olyan termék létezik, amely igencsak megkönnyíti a babaápolást, szoptatást, gyermeknevelést. A kínálat azonban sokrétű, az eligazodásban szeretnénk itt segítséget nyújtani.

Otthon – Itt elsősorban olyan tevékenységekről írunk, amelyekkel esős időben is le tudjuk foglalni a gyerekeket.

Program – Legyen szó akár csak egy délutánról, akár egy egész nyaralásról, mindig szeretnénk a legjobbat kihozni belőle. Itt olyan belföldi és külföldi programokat mutatunk be, amelyekért tényleg érdemes kimozdulni.

Sport – A mozgásnak számos pozitív élettani hatása ismert és érdemes már babakorban elkezdeni. Ebben a menüpontban többek között különféle sportágakat, helyszíneket mutatunk be mindegyik korosztály számára.

Kellemes böngészést kívánunk!