Így vásárolj babaruhát online

Napjainkban az online ruhavásárlás egyre népszerűbb, hiszen csak néhány kattintás és a kiválasztott termék már érkezik is hozzánk. Van azonban néhány dolog, amelyre érdemes odafigyelnünk a babaruha vásárlásánál.

Légy tisztában a babaméretekkel

Egy időre született kisbaba általában 56-os vagy 62-es ruhákat hord, de létezik ennél kisebb, 50-es méret is, amely számok a baba hosszúságára utalnak és centiméterben értendőek. Az eggyel nagyobb ruhaméret mindig 6 centiméterrel jelent többet, 92-es mérettől felfelé már inkább gyerekméretről van szó.

Nézd meg a ruhadarab anyagösszetételét

A gyakorló anyukák és a kismamák valószínűleg tisztában vannak vele, hogy milyen anyagból készült ruhákat érdemes a kisbabáknak vásárolni. A legtöbben a pamut ruhadarabokat ajánlják, mivel az bőrbarát és kellemes a viselése is. A ruhák anyagösszetételét könnyedén megtaláljuk az egyes termékleírásokban.

Tájékozódj a szállítási információkról

Igen bosszantó tud lenni, ha egy megrendelt terméket a vártnál később kézbesítenek, például a baba addigra már kinövi azt a méretet vagy a karácsonyi mintás rugdalózó csak december végére érkezik meg. Vásárlás előtt mindig érdemes utánanézni, hogy az adott babaruha webáruház milyen szállítási feltételekkel dolgozik.

Olvasd el a visszaküldési feltételeket

Sajnos akármennyire is körültekintőek vagyunk, előfordulhat, hogy a megrendelt ruhadarab hibás, vagy éppen nem megfelelő a mérete. Ebben az esetben lehetőségünk van azt egy bizonyos határidőn belül visszaküldeni, azonban előfordulhat, hogy ez extra költséget jelent majd számunkra.

Használd ki az online kedvezményeket

Miután kosárba tettük a megvásárolni kívánt ruhadarabokat az online babaruha áruházban, érdemes egy kis időt szánni arra, hogy utánanézzünk, van-e bármilyen elérhető kupon, amelyet a vásárlásnál érvényesíthetünk. Sok webáruház kínál egyszeri vásárlási kedvezményt, amennyiben feliratkozol a hírlevelükre vagy regisztrálsz a törzsvásárlói programjukra.

+1 Néhány remek online babaruha áruház, ahol mindig érdemes szétnézni

Több hasonló témájú cikkért kattints ide.