GYERE ÉS NÉZZ SZÉT A SZUPERANYÁK TERMÉKEI ÉS SZOLGÁLTATÁSAI KÖZT >>

Dianatura, és ami mögötte van

Hogy ki vagyok én? Teljesen átlagos – többnyire fáradt – édesanya csupán egy csipetnyi extrával.

Kutattam a rák ellenszerét vegyészként, gyógyszerkémiából doktoráltam, tanítottam egyetemen, tevékenykedtem gyógyszergyárban is, aromaterapeuta is lettem. A kémiai vegyületek számos oldalát ismerem. Végül a természetesre esett a választásom. Semmi különleges sincsen bennem: pontosan ugyanolyan édesanya vagyok (három csöppnyi gyermekkel), mint Te. Én is a legjobbat keresem gyermekeim számára – mindenben, már a fogantatástól kezdődően. A legmagasabb kémiai tudás birtokában végül megtaláltam, és megalkottam a babáimnak azt az ápolást, ami számukra a legjobb: natúr popsikenőccsel kezdődött, kézműves szappanokkal folytatódott a sor, és még sok mást is tartogatok a tarsolyomban! Családunk és barátaink megelégedése inspirált, így szeretném megmutatni Neked is azt, ami nálunk remekül „működik”!

Itt is megtalálsz:

A terápiás minőségű illóolajok felhasználása miatt a Dianatura natúr kozmetikumok méltán emelkedtek az aromaterápiás natúr kozmetikumok sorába!

Dianatura garancia a minőségre, és a környezetvédelemre:

  • Legjobb minőségű, kémiailag bevizsgált alapanyagok
  • Hazai termelők előtérbe helyezése
  • 100 % természetes alapanyagok
  • Terápiás hatású kizárólag természetes illóolajok
  • 100 % tartósítószer-mentes
  • Legmagasabb higiéniai és EU-s követelmények
  • ÁNTSZ kritériumoknak megfelelő műhely
  • Állatkísérletektől teljesen elzárkózom
  • Termékeim pálmaolaj-mentesek a gorillák védelmében

Dianatura, az aromaterapeuta

Aromaterápia az egészségmegőrzés és gyógyítás szolgálatban

Ha szeretnéd Te is családodat, gyermekedet, férjedet, nagyszülőket természetes eredetű immunerősítésben részesíteni, az esetleges betegségeket könnyedén leküzdeni mellékhatások nélkül, ugyanakkor ápolnád lelkük egyensúlyát is, az illóolajok segítségedre lesznek. Aromaterapeutaként pontosan tudom, mikor mire van szükséged, amit ideális esetben egy konzultáció keretein belül meg is beszélünk! A gyermekkor nehézségei is könnyebbek lesznek, a felnőttkori betegségek és feszült állapotok oldódnak, mivel az illóolajok hatnak fizikai és lelki síkon is. Engedd, hogy én legyek az idegenvezetőd ebben a csodás világban!

Kapcsolódó termékeink:

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Pin It on Pinterest

Share This