GYERE ÉS NÉZZ SZÉT A SZUPERANYÁK TERMÉKEI ÉS SZOLGÁLTATÁSAI KÖZT >>

Álomhozó Gyapjú Manufaktúra

Történetem röviden:

Pár éve még szabad, független és modern nő voltam, egy multinacionális lapkiadó vállalatnál dolgoztam. Szerettem a munkámat, de nem volt maradandó, nem volt valós
értéke. Ma már két gyerekes anyuka vagyok, aki egészséges ételekkel, vegyszermentes
háztartással, természetes alapanyagú termékekkel próbálom megvédeni családom és környezetem egészségét.
A jövőre gondolva tudatosan kerestem egy olyan szakmát, lehetőséget, ami értékteremtő, kicsit régi és megtanulva fejleszthető.

https://www.facebook.com/alomgyapju/Majd találkoztam egy kihaló szakmával a
gyapjú-feldolgozással és éreztem, hogy ez az utam. A tanulásban egy idős gyapjú-feldolgozó házaspár segített, az Ő alázatuk, munkaszeretetük példamutató.

Ezek után született meg a vállalkozásom az Álomhozó Gyapjú Manufaktúra.

Termékeimről néhány információ:
Romantikus stílusban készült paplanokat és párnákat készítek 100% természetes alapanyagokból. A huzat 100% pamut, a töltet 100% igaz magyar merinoi gyapjú. Az ember már ősidők óta használja a gyapjút, a legtermészetesebb anyag amely mindig volt és lesz is.
Pozitív előnyei, hogy nem kell mosni, természetessége lévén öntisztuló, nem atkásodik, por és pollen taszító. Télen fűt, nyáron hűt. Az éjszakai izzadás is megszűnik, mert szellőzik alatta a test. Reumás, ízületi túlmelegedések és megfázások is elkerülhetők a használatával.
Ájánlom termékeimet, újszülötteknek, anyukáknak, apukáknak, fázósoknak, izzadósoknak,
környezetbarátoknak és minden magyarnak!
Mélyen hiszek abban, hogy amit magyar kéz alkot és jó szívvel készítenek, az többet ér bármilyen akciós nagyáruházi terméknél!

Bognár Helga
Álomhozó Gyapjú Manufaktúra
Megálmodó és készítő

Kapcsolódó termékeink:

Aninor Dolls

Kisgyermekes anyukaként fontosnak tartom, hogy a gyermekeim minőségi és tartós játékokkal játszhassanak. A varrás szeretete régóta jelen van a családunkban, így már gyerekként is könnyedén elkészítettem magamnak azt, amit a fantáziám diktált. Nem is volt kérdés, hogy a kislányaimnak is varrjak valamit, ami mindannyiunk örömére szolgál.

Gazgyik Mónika – Bernizo babakendők

Mint minden Édesanya Én is tudom mit jelent a fogzás időszaka mind a Baba, mind az Anyukája életében. Ezt az időszakot ki könnyebben, ki nehezebben éli át. Ez Nekünk is problémát okozott. Naponta többször ruha váltás, átázott ruhák.
Ezért varrtam ez első kendőnket, amit még továbbiak követtek. Később készültek ismerős Babáknak is.

Drácz Orsolya – Naturalisa

Ezért hoztuk létre férjemmel közösen a NaturaLisa manufaktúrát, melyet Liza kislányunk neve ihletett, hogy mindazoknak segíteni tudjunk, akik száműzni szeretnék háztartásukból az ipari kozmetikumokat. Célom, hogy minél több kisgyermekes családhoz juttassam el a természetes babaápolás fontosságát és lehetőségét, mert úgy gondolom, hogy fel kell nyitni a szülők szemét, hogy van választásuk és nagyban függ tőlük gyermekük bőrének egészsége.

Pin It on Pinterest

Share This